CANVIT

Canvit B.A.R.F® Dog Extrudo Alfaalfa

Για Σκύλους

Ιδανικό Barf συμπλήρωμα σε περίπτωση ταξιδιού ή περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας γεύματος για BARF διατροφή καθώς είναι σε μορφή κροκέτας. Πολύ γευστικό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντιστάθμισμα (light), κατά της παχυσαρκίας αντικαθιστώντας μέρος της τροφής που τρώει είδη το κατοικίδιο. Επί του παρόντος δεν υπάρχει αντίστοιχο στην αγορά. Περιέχει αλφάλφα, μήλο, φάβα, μαγιά μπύρας, έλαιο καρύδας, τσουκνίδα, ταραξάκο, έλαιο λιναρόσπορου, γάλα γαιδουράγκαθου και γιούκα. Ίνες, αμινοξέα, ωμεγα3&6, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία.


To 30% της ημερήσιας διατροφής του σκύλου που διατρέφεται με Barf διατροφή πρέπει να αποτελείται από: Φρούτα, λαχανικά, βότανα-ίνες για να είναι ισορροπημένη. Αυτά παρέχουν στον οργανισμό τις απαραίτητες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχειά, ίνες και ιχνοστοιχεία τα οποία συμβάλουν καταλυτικά στην καλή κατάσταση του οργανισμού και στην άριστη πέψη. Τα προϊόντα που αποτελούν τα Canvit Barf daily supplements είναι προσεκτικά επεξεργασμένα (ξήρανση και άλεσμα) ώστε να μην χάνουν την θρεπτική τους αξία. Επιπλέον, λόγω της μορφής τους (σκόνη) είναι πιο εύπεπτα σε σχέση με τα ωμά λαχανικά και φρούτα και δεν παρέχουν τη δυνατότητα επιλογής τους από το κατοικίδιο με βάση την γευστικότητα και όχι την θρεπτική αξία. Είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής BARF για περιόδους όπου δεν μπορεί να προετοιμαστεί ένα πλήρες γεύμα (ταξίδι, διακοπές κλπ).


Σύνθεση: Alfaalfa, αποξηραμένα μήλα και μπιζέλια ως φυσικές πηγές φυτικών ινών, μαγιά μπύρας, έλαιο καρύδας, αποξηραμένη πικραλίδα (2,5%), αποξηραμένες τσουκνίδες (2%), λιναρόσπορος (2%), γάλα γαϊδουράγκαθου (0.5%), Mojave yucca (0.1%).

Δοσολογία για 10kg σωματικού βάρους: 5-7 g ημερησίως.

Ζώα: Για Σκύλους
Σειρά: Canvit B.A.R.F
Μορφή: Ξηρή τροφή
Στόχος-Ειδ. Διατροφή: Δυσανεξία/Γαστρεντερικό
Ηλικία Ζώου: Adult, Senior, Mature
Σύνθεση: Alfaalfa, αποξηραμένα μήλα και μπιζέλια ως φυσικές πηγές φυτικών ινών, μαγιά μπύρας, έλαιο καρύδας, αποξηραμένη πικραλίδα (2,5%), αποξηραμένες τσουκνίδες (2%), λιναρόσπορος (2%), γάλα γαϊδουράγκαθου (0.5%), Mojave yucca (0.1%)
Ενδείξεις: Ιδανικό Barf συμπλήρωμα σε περίπτωση ταξιδιού ή περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας γεύματος για BARF διατροφή καθώς είναι σε μορφή κροκέτας.
Δοσολογία Κατασκευαστή: Δοσολογία για 10kg σωματικού βάρους: 5-7 g ημερησίως.
ΚωδικόςΒάρος
292-01652kg

Small Breeds (1-10 kg)

5-7 g

Medium Breeds (10-25 kg)

7-15 g

Large Breeds (over 25 kg)

15-20 g

keyboard_arrow_left Προηγούμενο προϊόν Επόμενο προϊόν keyboard_arrow_right
Σχετικά άρθρα
Σας προτείνουμε επίσης
expand_less